Nieuwbouw bedrijfsruimtes Hoofdweg Noord


Onlangs zijn we gestart met de bouw van 3 Bedrijfspanden gelegen op de hoek van de Hoofdweg Noord en Laan van Avantgarde.

Een paar weken geleden zag je alleen de contouren en vandaag is het alweer een heel ander aanzicht van het project.

 

 WestEiland te Naaldwijk " De eerste 4 woningen worden binnenkort opgeleverd


In het zuiden van Naaldwijk is de geheel nieuwe woonwijk Hoogeland in ontwikkeling. Hoogeland staat voor huiselijke gezelligheid in een frisse omgeving in het Westland. Aan het einde van de wijk Hoogeland komt een uniek project met een geheel eigen karakter.

 

Westeiland is een uniek project in het deelgebied Hoogeland, bestaande uit achttien luxe twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande villa. De woningen komen te liggen in de zuidoostelijke hoek van de wijk op twee “eilanden”. Er komt een eiland van vijftien woningen en een eiland waarvan vier woningen tot het project Westeiland behoren. De “eilanden” worden autoluw en bereikbaar via een kleine brug. Op deze manier worden de woningen subtiel afgezonderd en wordt Westeiland een oase van rust die zich zal kenmerken door een hoge mate van privacy en een intieme sfeer rondom thuis. Door de ligging aan het einde van de wijk komen alle woningen op Westeiland met de achtertuin gelegen aan het water.

 

De eerste 4-woningen worden binnenkort opgeleverd.

 

 

 

 "Het Schildersgilde" 33 duurzame woningen is eind 2020 opgeleverd!!


Bouwgroep Valkenburg en Radix & Veerman heeft eind 2020 het project "Het Schildersgilde" opgeleverd.

Het plan bestaande uit 16 appartementen, 6 terraswoningen en 11 herenhuizen is ontwikkeld door Bemog Projectontwikkeling uit Zwolle en ontworpen door Theo Verburg architecten.

Door de diversiteit aan woningtypologieën wordt een brede doelgroep woningzoekende in Woerden bediend. Tevens zijn alle woningen gasloos en energie zuinig ontworpen. Naast de aantrekkelijke architectuur en de goede inpassing in de wijk is het plan positief ontvangen en heel snel verkocht.

 Nieuwbouw bedrijfspand te Rotterdam - Nesselande


Medio juni 2018 werden wij benaderd om het nieuwe bedrijfspand t.b.v. Visser Techniek in Rotterdam-Nesselande te realiseren.

In maart 2019 werd de eerste paal geslagen en nu na 10 maanden is het gebouw dicht en is men bezig met de binnenafbouw.

Visser Techniek is zelf gestart met de inrichting van het pand. Een nieuwe lasersnijmachine is neergezet en de loopkranen zijn geplaatst. Planning is dat het pand voor de kerst wordt opgeleverd.

 

hier een update van de Nieuwbouw per november 2019

 Nieuwbouw woonhuis


In september 2019 is de opdracht verkregen voor de bouw van een woonhuis te Nesselande.

Inmiddels is het project afgerond, weer een mooi bouwwerk.

 Nieuwbouw Bedrijfspand -Maas Vlakte Plaza- te Rotterdam


Medio Oktober 2019 starte Bouwbedrijf Valkenburg met de nieuwbouw van een bedrijfspand met kantoor voor de Seamark-Group aan de Maas Vlakte Plaza.

En in het voorjaar van 2020 was de bouw gereed en heeft de Seamark Group het pand betrokken.Nieuwbouw woonhuis te Nieuwerkerk aan den IJssel


In enkele maanden bouwde Bouwbedrijf Valkenburg het woonhuis aan de 's-Gravenweg te Nieuwerkerk aan den IJssel.Nieuwbouw 2 woningen de Mient


Bouwbedrijf Valkenburg heeft op de locatie "de Mient" te Capelle aan den IJssel de bouw van 2 woningen gerealiseerd, welke inmiddels zijn opgeleverd.

 

 Nieuwbouw woning Berkel en Rodenrijs


Begin februari 2018 is Bouwbedrijf Valkenburg BV gestart met de bouw van een woonhuis te Berkel en Rodenrijs. Inmiddels is de woning opgeleverd. 

 Realiseren ondergrondse Kelder/Koelcel


In januari 2017 kreeg Bouwbedrijf Valkenburg BV de opdracht voor de bouw van een ondergrondse kelder/koelcel van T Boer & Zn. B.V.

de bouw is gestart in juni 2017. de bouwkundige werkzaamheden zijn afgerond en men is bezig met het inrichten van de koelcel.

al met al weer een knap staaltje werk.Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw


i.o.v. IJsselborgh Investments verwierf Bouwbedrijf Valkenburg BV opdracht voor het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw

"IJssel Trade Centre" bestaande uit 8-units aan de Venkelbaan te Capelle aan den IJssel.

De bouw is, na een gedegen voorbereiding, gestart in week 26 -2017 en is medio december 2018 opgeleverd.

 Uitbreiding kantoor en bedrijfshal / laboratorium en opslaggebouw


Na een intensieve aanbestedingsprocedure is Bouwbedrijf Valkenburg er in geslaagd de opdracht te verwerven voor de uitbreiding van bedrijfsgebouw aan de Petroleumweg, Vondelingeplaat/Rotterdam.

Het werk omvatte de uitbreiding van een kantoor met bedrijfshal, laboratorium en een opslaggebouw incl. het aanpassen van de bestaande bouw. 

Inmiddels is het project gereed en opgeleverd.