Verbouw woonhuis te Nieuwerkerk aan den IJssel


In januari 2022 kregen wij opdracht voor de Verbouw van een woonhuis.

Inmiddels is de bouw in vergevorderde stadium.

 

 Project IJsselpark is gestart


Op 25 janauari 2022 is Bouwgroep Valkenburg Radix & Veerman gestart met het heiwerk bij IJsselpark.

 

In totaal komen er in IJsselpark 59 woningen verdeeld over luxe appartementen, geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s."IJsselpark" nieuwbouwproject Capelle a/d IJssel


Bouwbedrijf Valkenburg BV gaat samen met partner Radix & Veerman 11 (senioren)appartementen, 22 rij- en hoekwoningen (starters/eengezinswoningen), 20 duurdere 2-1 kapwoningen en 6 luxe vrijstaande woningen realiseren. Het IJsselpark wordt gebouwd op een van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel, gelegen in het karakteristieke slagenlandschap en aan de golfbaan. De woningen worden gebouwd volgens moderne architectuur op diverse grote en zeer grote kavels omringt door veel groen en waterpartijen.

 

Duurzaam

De woningen in het IJsselpark maken optimaal gebruik van de zon, de lucht en het water. De huizen wekken zelf de nodige energie op, zijn goed geïsoleerd en voldoen aan de nieuwste voorwaarden voor duurzaam wonen én bouwen. De omgeving is voorbereid op een veranderend klimaat, waar hemelwater zo veel mogelijk wordt opgevangen en teruggebracht in de natuur.Nieuwbouw bedrijfsruimtes Hoofdweg Noord


Op de hoek van de Hoofdweg Noord en Laan van Avantgarde hebben we drie bedrijfsruimtes mogen realiseren.

In een korte bouw tijd zijn deze bedrijfspanden opgeleverd.

 

 WestEiland te Naaldwijk "De 19 woningen zijn opgeleverd


In het zuiden van Naaldwijk is de geheel nieuwe woonwijk Hoogeland in ontwikkeling. Hoogeland staat voor huiselijke gezelligheid in een frisse omgeving in het Westland. Aan het einde van de wijk Hoogeland komt een uniek project met een geheel eigen karakter.

 

Westeiland is een uniek project in het deelgebied Hoogeland, bestaande uit achttien luxe twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande villa. De woningen komen te liggen in de zuidoostelijke hoek van de wijk op twee “eilanden”. Er komt een eiland van vijftien woningen en een eiland waarvan vier woningen tot het project Westeiland behoren. De “eilanden” worden autoluw en bereikbaar via een kleine brug. Op deze manier worden de woningen subtiel afgezonderd en wordt Westeiland een oase van rust die zich zal kenmerken door een hoge mate van privacy en een intieme sfeer rondom thuis. Door de ligging aan het einde van de wijk komen alle woningen op Westeiland met de achtertuin gelegen aan het water.

 

Alle woningen zijn opgeleverd

 

 

 

 "Het Schildersgilde" 33 duurzame woningen is eind 2020 opgeleverd!!


Bouwgroep Valkenburg en Radix & Veerman heeft eind 2020 het project "Het Schildersgilde" opgeleverd.

Het plan bestaande uit 16 appartementen, 6 terraswoningen en 11 herenhuizen is ontwikkeld door Bemog Projectontwikkeling uit Zwolle en ontworpen door Theo Verburg architecten.

Door de diversiteit aan woningtypologieën wordt een brede doelgroep woningzoekende in Woerden bediend. Tevens zijn alle woningen gasloos en energie zuinig ontworpen. Naast de aantrekkelijke architectuur en de goede inpassing in de wijk is het plan positief ontvangen en heel snel verkocht.